Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2015 18:04 - ТОЛЕРАНТНОСТ ИЛИ ПРЕСТЪПНА ГЛУПОСТ
Автор: viktorkordon Категория: Политика   
Прочетен: 2338 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ТОЛЕРАНТНОСТ ИЛИ ПРЕСТЪПНА ГЛУПОСТ

 

       Европейски християни, бъдете толерантни към мюсюлманите! Не ги обиждайте и не наранявайте техните етно-културни и религиозни чувства с вашите, обидни за тях, християнски имена, с названията на вашите селища, улици и училища, с вашите християнски празници, символи и обичаи, с вашите църкви и религиозни ритуали. Не критикувайте мюсюлманите, защото те са безгрешни и, преди всичко, защото всяка критика спрямо тях, дори и най-справедливата и деликатна, е проява на ксенофобия, ислямофобия, расизъм, неонацизъм, фашизъм. Те могат и имат право да пропагандират срещу вашата религия, да ви обезглавяват и разстрелват, да ви вземат като заложници, да ви изнасилват и да вършат всякакви подобни деяния срещу вас. Но вие нямате право да ги критикувате, защото това е изключително тежко престъпление, защото критиката означава, че ги мразите (?). А вие сте длъжни да ги обичате и да ограничавате правата и свободите си, за да могат те да се ползуват с повече привилегии от вас в собствените ви страни, изградени от вас и вашите предци.

         На тях им е позволено да ви убиват, тъй като имат право свободно да практикуват религията си. Но вие нямате право не само да се защитавате, но дори и да се възмущавате и да отправяте критики към тях, защото по този начин ограничавате религиозните им свободи. Така че бъдете като овце и безропотно се оставяйте да ви колят, понеже това е съвременното либерално разбиране за толерантност. А вие бихте искали да сте толерантни, нали?!

         Във вашите собствени страни вие нямате право да определяте нормите, на които да се подчиняват чужденците и особено изповядващите исляма, тъй като това би означавало да нарушавате правата им и да ограничавате свободите им. А чужденците и мюсюлманите са по-важни от вас, защото те не са дали нищо за вашите страни, защото вие сте тези, които ги спасявате от бедите им, от които те са избягали във вашата страна; вие им давате убежище, подслон, храна, препитание, образование, социални помощи и достъп до всички институции и инфраструктурни обекти, построени от вас и с вашите пари. Те са по-важни от вас, понеже вие сте живели хиляди години на тази земя, изградили сте вашата държава и сте я защитавали с кръвта и живота си в добро и лошо, а те идват наготово и започват да недоволстват и да предявяват претенциите си към вас. Ето защо те са много по-важни от вас! Това е идеята, която постоянно ви внушават от медиите и политическите институции, и вие трябва да свиквате с нея, защото сте овце, които не мислят и чието предназначение е да бъдат драни, доени и колени, за да могат други да живеят на вашия гръб.

         Така че, драги европейски християни, бъдете толерантни с мюсюлманите – оставяйте се да ви убиват и колят и свиквайте с ролята си на на овце, които нямат волята и куража да си търсят правата и да отстояват принципите си, и които доброволно и с овчедушно покорство отиват на заколение! По този начин вие се разграничавате категорично от вашите диви предци, които, незнайно защо, са се борили срещу исляма и срещу неговите толерантни, милостиви и благородни последователи, които по същия благороден начин както преди столетия продължават да мразят вашата религия и да убиват християни, не заради нещо друго, а именно защото са християни. Защото да си толерантен към тези, които не са толерантни с теб, и които убиват твоите събратя в собствената ти страна и погазват всички морални и правни норми на твоето общество, означава да си страхлив подлец, което е важно качество в съвременния либерален свят!

 

         Затова бъди безгранично и безусловно толерантен с тях и не се съмнявай, че те също ще бъдат толерантни с теб, както при клането в „Шарли Ебдо”! Ето тази толерантност от тяхна страна те очаква, европейски християнино, и бъди сигурен, че колкото повече се увеличава броят им и колкото по-търпелив си ти, толкова по-толерантни ще стават те. Докато не остане нито един жив или непомохамеданчен християнин! Но какво значение имат вярата, родината, културата, историята, предците, децата, животът на семейството, близките, приятелите и сънародниците ти, след като най-важното нещо на света е да бъдеш толерантен към онези, които са готови на най-зверски престъпления от омраза към теб и към това, което си в културно и религиозно отношение?




Гласувай:
11



1. mileidi46 - !!
12.01.2015 18:16
ПОДКРЕПЯМ!!
цитирай
2. viktorkordon - до mileidi46
12.01.2015 18:33
Благодаря за подкрепата!
цитирай
3. germantiger - Съгласен
12.01.2015 21:43
Великолепно!

(А ние нехристияните може и да се поопънем на онези, които наричат Исус - Иса)
цитирай
4. nbrakalova - Не съм сигурна
21.01.2015 21:46
доколко днешните европейци са ... християни. И църква, и общество са видимо секуларизирани...
Християнинът може да е толерантен, но не и овчедушен (ако мога така да се изразя, защото овцете не могат да се грижат сами за себе си и една за друга, докато човекът - може).
Навсякъде, където има фанатизъм, има кръв. Въпрос на време е, кога ще се пролива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: viktorkordon
Категория: Политика
Прочетен: 277373
Постинги: 105
Коментари: 264
Гласове: 156
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол