Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 08:20 - ОТГОВОР ДО ЕДИН “ГНУСЛИВ” БАШИБОЗУК
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 6901 Коментари: 0 Гласове:
52

Последна промяна: 12.03.2015 12:08


Погнусата ни е взаимна с тази особеност, че за разлика от твоята, моята не е пропагандна, а съвсем искрена и дълбоко вярвам, че от теб по-гнусно и подло същество в блога няма. Няма да претендирам като теб, че зная какво другите разбират под комунизъми комунисти.

Когато писах за Батак и изтъкнах истината - че батакчани са изклани от башибозуци, ти месеци наред ме клевети, че съм се гаврил със жертвите и - о, Боже, нарекъл съм клането "спасение" на батакчани от турците!!! Защото споменах между другото, че има батакчани, които са оцелели от клането благодарение на турци, които са ги скрили в къщите си. И тази мерзост ти натрапваше като "патриотичен" гняв!? Ами ако наистина ти пукаше за изкланите, щеше ли маменето на читателите да ти е по-важно от спасените батакчани? Сега пък лъжеш, че постинга ми бил за комунисти и прочие, не ти ли е познато чувството за почтеност и срам?  Щеше ли споменаването на доброто дело за теб да е гнусно или по-малко важно от опорните ти точки?

Но, щом и ти имаш безочието да се афишираш като антикомунистме задължаваш да ти кажа, че за мен понятието комунист няма много общо с това дали някой е членувал в комунистическата партия. Особено, когато напускането й е било самообричане на гнусни клевети, бясна омраза и безкрайни мръсотии от башибозуци като теб. Защото за мен членувалите в БКП са първо българи и едва след това са били комунисти и намирам не за осъдително, а за похвално напускането на БКП и осъждането на червения терор от тях. Особено, когато бившата им, уж социалистическа партия продължава да носи венци на паментици на терористи и да ги славослови като герои.  По същия начин турците, приютили българи по време на баташкото клане за мен са са първо човеци и българи, и след това етнически турци, и в никакъв случай злодеи, с омразата към които да се афишира патриотизъм. Последното е особено гнусно и присъщо на теб и подобните ти.

Няма как да приема за истина от последна инстанция кремълската опорна точка на башибозуци като теб, че комунизмът се провалил ЕДИНСТВЕНО заради гнусните приспособленци” и фашисти”, които само се правели на комунисти, вместо да вярват предано и безпределно в безумните кремълски пропагандни клишета. Такава антибългарска опорна точка в условията на нетоталитални медии и относително свободна преса не може да бъде оправдана с никаква глупост, забавено ментално развитие или недай Боже "идеализъм".

Да натрапваш тази диверсионна опорна точка като национална панацея за болното състояние на България е най-чиста форма на башибозущина, която не приема формите на баташкото клане единствено защото България е част от Европа и отбранителния алианс на цивилизованите държави. Справка - Украйна. А ти, ако наистина осъждаше червения терор (а не пробутваше пинизи да се повтори), щеше да подкрепяш осъждането му и от останалите, вместо непрекъснато да търсиш претексти за да клеветиш осъждащите го.

Колкото до султана - наистина ли не знаеш, че Османската империя е управлявана от немалко велики везири, някои твърдят даже и за султани от българския етнос. Ако за теб е въпрос на гордост да се изживяваш като потомък на роби, време ти е да научиш, че това няма как да е задължително за всички българи.
...
 




Гласувай:
57



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092598
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031