Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2015 13:44 - БУМ НА ШИЗОФРЕНИЯТА В РУСИЯ!
Автор: viktorkordon Категория: Политика   
Прочетен: 5969 Коментари: 21 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Бум на шизофренията в Русия!

Причината е продължителната финансова криза, психиатрите са песимисти

Източник: blitz.bg

Руското общество не просто не е психически здраво, но заради постоянните промени в курса на валутата, цените, икономическата криза и други трусове психическото здраве на населението се влошава с бързи темпове, стана ясно по време на симпозиум на тема „Психическото здраве на нацията”, съобщава „Утро.ру”.

 

Все по-малко психиатри дават положителна прогноза, че в бъдеще по-голямата часнт от руското население може да бъде излекувано. 
Освен депресиите, които съпътстват кризите в личния живот и обществото, от края на миналата година се наблюдава бум на шизоидни състояния, а психиатрите прогнозират ръст на броя на заболелите от шизофрения. Доскоро се смяташе, че 80% от появата на шизофрения зависи от наследствеността и едва 20% от условията на живот. 

Учените смятат, че шизофренията е един вид защитен механизъм на популацията – когато попадне в нови стресови условия, обществото ражда много нови необичайни хора с различни отклонения. По време на големи кризи се увеличава и броят на физическите им отклонения (например раждат се много ниски и много високи хора). Тези мутации помагат на биологичния вид да намери перспективни форми за съществуване в променените условия. Както е известно именно болните от шизофрения са склонни да изпълняват необичайни задачи. 

Полезната от гледна точка на оцеляването шизоидна мутация, която се появява в човешката популация, може да започне да се разпространява с невероятна скорост, като я разпространяват предимно жени с психически отклонения или техните сестри, още повече че жените с психически отклонения имат повишена сексуалност.  

А мъжете с шизофрения рано губят способностите си. Но преди това да се случи, могат да свършат доста работа. Изследванията показват, че най-много генни мутации има в „горещите точки” и именно в зоните на конфликти се раждат най-много хора със синдрома на Даун и шизофреници.




Гласувай:
6



1. appen13 - Винаги е много забавно да се четат неграмотните графомании на евтиния нпо-офисен планктон, за който интелектуалната пропагандна проституция е начин на живот
05.08.2015 14:00
Няколко престрелки станаха в САЩ днес, само в рамките на няколко часа.
Неизвестно лице откри огън в американския град Холмдейл, щата Ню Джърси, и рани двама души, съобщи местната полиция.
Лицето открило огън до площадка, където течал хип-хоп концерт, след което се скрил в близкия горски масив.
Полицията го издирва.
Мъж откри стрелба на територията на комплекса от паметници и музеи в центъра на Вашингтон.
Очевидци разказват, че той е стрелял от преминаващо превозно средство.
По-късно оръжието му е намерено в непосредствена близост до центъра „Джон Кенеди“.
Полицията е задържала мъж в северозападната част на Вашингтон, който шофирал автомобил, съответстващ на автомобила на стрелеца.
Няма данни за пострадали, съобщават властите.
Същевременно властите в американския щат Мисисипи издирват
двама мъже, които са открили огън срещу войници
по време на тренировка във военна база, съобщи АП.
Според шерифа на окръг Пери – Джими Дейл Смит, войниците са провеждали тренировки в център за обучение на обединените сили Шелби в близост до град Хетисбърг.
цитирай
2. viktorkordon - до appen13
05.08.2015 14:16
Интересно, нима проблемите на Съединените щати правят положението на Русия по-добро?
цитирай
3. appen13 - След като не можете да ни накарате да четем примитивните ви гьобелсови пропагандни лайна в инкомедийните ви нпо-парцали, сега ги пробутвате и по независимите ф
05.08.2015 14:33
viktorkordon написа:
Интересно, нима проблемите на Съединените щати правят положението на Русия по-добро?

Много си евтин и примитивен като пропагандна технология.
Като всеки полуграмотен нпо-офисен планктон, продукт на помощното училище за АНТИ-БЪЛГАРСКА колониална НПО-прислуга "Нов български университет".
Споко, изкарвай си хонорарчетата с тролене на пропагандни мокри еротични фантазии. Хем ме е гнус от такава полуграмотна продажна пропагандна сган като тебе, хем и съчувствам, чисто човешки донякъде...
цитирай
4. apostapostoloff - На всичко отгоре те не спират да
05.08.2015 14:46
се наливат! Това е народ без бъдеще.
цитирай
5. appen13 - в глупостта няма нищо срамно, стига да не я демонстрираш агресивно
05.08.2015 15:11
apostapostoloff написа:
се наливат! Това е народ без бъдеще.


Очевидно имаш доста тежки ментални проблеми, свързани с четенето на инкомедийните жълти парцали дневник, капитал и техния брат'чед в.сега, и гледането на туземна пропагандна телевизия.
Убеждавам се, че средствата за МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и нео-колониална пропаганда в евро-германското окупационно гау"България" са крайно опасни за психическото здраве на българските унтерменши !
цитирай
6. aboychev - ГОВОРИТ МОСКВА
05.08.2015 16:43
ГОВОРИТ МОСКВА
СЛыШИТЕ ТОВАРИЩА
appen 13
в глупостта няма нищо срамно,
НИЩО ЧЕ я демонстрирА агресивно
цитирай
7. ok3223 - Каак можаа напишеш толкоз глупости на куп.
05.08.2015 16:43
Русия си е Русия, и злобните приказки на психит няма да променят нещата. Курсове, промени, цени, кризи, ... Русия не дължи никому нищо, докато страни като САЩ, Япония, всички страни в ЕС, коя повече, коя по-малко дължат стотици милиарди, даже трилиони, като ич не им дреме от това. Един Люксембург, тази преуспяваща мини държава, дължи трилион и половина, като на всеки жител се падат от дълга по 2-300.000 долара. И на никой не му дреме за това. А ТИ ГО ПИЛИШ НА РУСНАЦИТЕ, КОИТО НЯМАТ ДОЛАР ДЪЛГ, и пълнят курортите на Гърция и Турция, напоследък и нашите курорти, това не е от масово безпаричие.
цитирай
8. zaw12929 - Кордон, преписал сте, загрижен...
05.08.2015 16:45
viktorkordon написа:
Интересно, нима проблемите на Съединените щати правят положението на Русия по-добро?


... но този коментар показва твоята опасна шизофрения ти в качеството на какъв ги плещиш- от радост ли!!!
ИМА БЪЛГАРИ В РУСИЯ И НАС СЪЖАЛЯВАТ: СЪСИПАХА НИ ИКОНОМИКАТА, СЕГА И ТУРИЗМА...
цитирай
9. viktorkordon - Господи!
05.08.2015 18:35
Господи, колко болни могат да бъдат русофилските мозъци !!!
цитирай
10. viktorkordon - Изводът е един!
05.08.2015 18:44
Такива критични и нелицеприятни за Русия материали изкарват наяве низостта на русофила-фанатик, готов винаги да защитава безсъзнателно една чужда сила в ущърб на националните интереси, и доказват, че русофилството е болест, от която макар да не се умира, фатално уврежда мозъка.
цитирай
11. getmans1 - Поздравления viktorkordon гледам, че и днес успя ...
05.08.2015 19:24
... да разпенявиш нашенските заслепени рашисти!
Толкова са заслепени та чак не виждат кой е първоизточника, да смееш ли да плачеш ли, не знам!?
цитирай
12. viktorkordon - до getmans1
05.08.2015 20:21
Целта, с която публикувам тези смущаващи за Русия материали, е да покажа на колебаещите се, че верният път не е на изток и същевременно да изкарам наяве плъховете-русофили, които твърде лесно падат в поставения им капан и, заслепени от фанатизма си, неблагоразумно демонстрират колко са невежи и празноглави и какви предатели са всъщност. В действителност нашият път не е нито на изток, нито на запад, а само в посока на националните ни интереси. Това означава да използваме всички възможности за извличане на изгоди в полза на България, независимо от средствата. Следователно ние можем да поддържаме икономически контакти както със Запада, така и с Русия, но само на равнопоставена основа и само ако имаме ползи от това. Всичко останало е измяна!
цитирай
13. darktales - Уеуеуе, новости в медицината? Ш...
06.08.2015 09:28
Уеуеуе, новости в медицината? Шизофренията е винаги постоянен дял - около 5/1000 от популацията. Войни, кризи, евтаназия, евгеника, кастрация на обременени - все си е толкоз.
цитирай
14. aboychev - ТОЯ АПЕНДИСИТ НЕЩАСТЕН
06.08.2015 09:39
СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ МОЖЕ ДА СЪЧУВСТВА
ЧОВЕШКИ, ЧЕ И ЧИСТО
АПЕНДЕСИТИТЕ РУСКИ
ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ИЗТРЕЗНЯВАТ ЧОВЕШКИ
ЧИСТО ПЪК НИКОГА
"ДАВАЙ ГАЗ, ПУСКАЙ ГАЗ, МРЪСНА ГАЗ
ОТ РУСИЯ ЗА БУРГАС" (ЧЕСТУШКА-ПРОСТОДУШКА)
цитирай
15. viktorkordon - Виж ти!
06.08.2015 10:15
Изглежда някои червени другари, подвизаващи се в блога, са по големи специалисти в областта на психиатрията от руските такива и оспорват техните наблюдения и заключения. Докъде стигнахме...
цитирай
16. blackpredator - хех,
06.08.2015 10:19
правата компания направо кефи!!!
абойчев, гетю, постола и автора
брейнсторм!
цитирай
17. maleleone - Русофилията
06.08.2015 10:19
бате си е тежко заболяване...
цитирай
18. ok3223 - Не русофилията
06.08.2015 11:36
а сорософилството, америкнофилията и предателството. Да предаваш народ и държава на чужди сили и иннтереси, като ставаш техен агент,маша и слуга. Да продаваш народ и държава, за да си добре ти и само ти. Да служиш на фактически като агент на чужди служби и интереси за собствена изгода.
цитирай
19. maleleone - а сорософилството, америкнофи...
06.08.2015 12:01
ok3223 написа:
а сорософилството, америкнофилията и предателството. Да предаваш народ и държава на чужди сили и иннтереси, като ставаш техен агент,маша и слуга. Да продаваш народ и държава, за да си добре ти и само ти. Да служиш на фактически като агент на чужди служби и интереси за собствена изгода.


Абе мършо скрий се бе отивай си в твойта яма и не мърси на хората блоговете!
цитирай
20. darktales - 15. viktorkordon
06.08.2015 13:10
Не, оспорвам само разни интернет дрисни. На професионалистите в психиатрията няма какво да им оспорвам.
цитирай
21. viktorkordon - РУСОФИЛСТВОТО Е БОЛЕСТ НА МОЗЪКА!
06.08.2015 14:35
Радостно е човек да вижда как русофилите бълват змии и гущери и как отричат очевидни факти, защитавайки фанатично идола си Русия, когато в публичното пространство се появяват нелицеприятни за нея данни. Те не са готови за критика, те са свикнали за кумира им да се говорят само хвалебствия, които в голямата си част бяха чиста измислица. Ето защо когато се сблъскат с неприятната действителност те губят самообладание и съзнанието им спира да работи. Но такива са последствията от фанатизма и поведението им го потвърждава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: viktorkordon
Категория: Политика
Прочетен: 277675
Постинги: 105
Коментари: 264
Гласове: 156
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол